Nuværende filter
Produktgruppe
Landbrug
x
Traktorer
x
Mærke
Valmet
x
Tilpas søgning
Produktgruppe
-
Mærke
+
Pris (DKK)
+
-
Årgang
+
-
Søg & find

Valmet traktorer

4 Søgeresultater på "Valmet traktorer"
I listen herunder finder du brugte traktorer, som er sat til salg hos Maskintorvet. Hvis du ønsker at tilpasse din søgning, kan du gøre det i menuen til venstre for søgeresultaterne. Her kan du blandt andet tilpasse din søgning på traktorer, så der kun vises annoncer inden for en udvalgt prisklasse eller årrække.
1 - 4 Sortér ved:   pr. side
Valmet 6600 med ålø frontlæsser
Traktorer
O. Søndergaard & Sønner A/S
År: 1996
Driftstimer: 6661 h
125.000 DKK
Valmet M120
Traktorer
Semler Agro A/S - Vejrup
År: 2005
278.000 DKK
Valmet 8400
Traktorer
Varde Traktorlager
År: 1996
Driftstimer: 8480 h
98.000 DKK
Valmet 8300
Traktorer
Maskinpartner A/S
År: 1990
Driftstimer: 14410 h
70.000 DKK

Traktorer

Ordet traktor stammer fra den latinske betegnelse trahere, som betyder ”at trække”. I 1901 registrerede man for første gang en definition af ordet traktor. Definitionen lød: ”en motor eller et farttøj, der trækker en vogn eller plov” Traktoren et af de vigtigste landbrugsredskaber, hvilket betyder at der er stor efterspørgsel på både nye og brugte traktorer. Blandt de mest populære traktormærker er John Deere, Claas, Massey Ferguson, New Holland, Fendt, Ford, Case IH, Valtra, Valmet og Volvo BM.

Find brugt traktor på maskintorvet

Maskintorvet er en dansk markedsplads for handel med landbrugsmaskiner. I søgemaskinen øverst på siden, kan du finde en brugt traktor, der passer til dine behov. Maskintorvet har et stort udvalg af brugte traktorer. Find mærker som John Deere, Massey Ferguson & New Holland.

Hvem kan sælge brugte traktorer på Maskintorvet?

Salg af traktorer på maskintorvet er forbeholdt Maskinhandlere, da vi ønsker at skabe den perfekte platform for handel med maskiner, hvor sikkerhed er i højsæde. Hvis du er maskinhandler, er du velkommen til at kontakte os. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at sælge traktorer og andre maskiner på Maskintorvet.